Despre noi

  1. DESPRE NOI
  2. Site-ul MilitaryKombat a prins viață în 2017, ca o simplă afacere de familie, cu gânduri mărețe. La început, ofeream servicii de broderie compurterizată personalizată. Beneficiind de experiența vastă în domeniu și de tehnologie avansată, am fost capabili să oferim produse unicat, la scara foarte mică sau în serii mici.
  3. Ulterior, bazându-ne pe calitatea produselor și mulțumită dumneavoastră, clienților noștri fideli, am reușit să extindem din ce în ce mai mult sfera serviciilor.Momentul care a schimbat cu adevărat afacerea noastră a venit în 2012. Prin achiziționarea unor utilaje mult mai performante, am început și producția de grade brodate. Iar pentru a vă facilita alegerea, am decis să ne deschidem un magazin online, axat strict pe vânzarea însemnelor oficiale, gradelor militare și epoleților, toate aceste elemente fiind realizate prin broderie profesională (personalizată pe comandă).
  4. Vă oferim o gamă largă de însemne oficiale brodate, embleme, ecusoane de mânecă, grade militare, epoleți brodați și alte însemne oficiale specifice.Accesibilitate Puteți comanda online, iar produsele vor fi personalizate la cerere. În plus, noi producem fiecare produs, așa încât puteți cumpăra la preț de producător.
  5. Credem în inovație și în progresul continuu, astfel încât ne dezvoltăm și ținem pasul cu noile provocări tehnologice, pentru a îmbunătăți fiecare produs.ProfesionalismInvestim în oameni și în tehnologii și folosim mereu materiale diferite, de calitate, pentru a conferi un aspect aparte produselor noastre.

Scroll to Top
Coș cumpărături
  • Nici un produs în coșul de cumpărături